Caporama erbjuder skadedjursbekämpning med ultraljudsprodukter  mot skadedjur som möss, råttor, sork och gnagare, även skadefåglar  som kajor, måsar, kråkor och insekter som spindlar och getingar
 
  Caporama erbjuder skadedjursbekämpning med ultraljudsprodukter mot skadedjur som möss, råttor, sork och gnagare, även skadefåglar som kajor, måsar, kråkor och insekter som spindlar och getingar.

Caporama har lång erfarenhet av miljövänlig skadedjursbekämpning. Det går att avlägsna alla vanliga skadedjur utan kemikalier eller gifter, utan fällor eller avlivning samt på ett långsiktigt, ekonomiskt och effektivt sätt
 
 
Om företaget

Caporama startade 1991 med miljövänlig skadedjurskontroll. Istället för gift och olika fällor marknadsför vi olika elektroniska produkter som med hjälp av ljud, ultraljud och vibrationer skyddar lokaler och odlingar mot olika skadedjur.

CAPORAMA
GARANTI

2 års garanti och 1 månads öppet köp
2 års garanti och 1 månads öppet köp.

Tack vare sin erfarenhet och högkvalitets produkter ger Caporama idag en av marknadens mest generösa garantier: 2 års garanti och 1 månads öppet köp.
 
 
  Caporama säljer direkt
Caporama säljer direkt till företag och privatpersoner men även via återförsäljare. Vänd er med förtroende till följande återförsäljare. Kontakta Caporama för återförsäljare i övriga Norden, vi söker även fler återförsäljare.

Extronic
Fräsarev. 8
142 50 Skogås
Tel 08-771 2600
Walther Hansson EL
Hantverksgatan 4
434 42 Kungsbacka
0300-56 85 00

Hem  Företaget  Produkter  Priser/fakta  Beställa  Kontakta oss  
Attack
  Sorkstav  Sorkstav Extra Supersonic  Fågelvakten  Bird Chaser